top of page
BodyFeelings_Sticker_Tekstloos.png

Rianne

Ruim een jaar laat ik mij behandelen door Anna-lisa. Ze heeft mij erg goed geholpen bij vastzittende spieren van nek/ schouder. Nu kom ik met regelmaat terug om preventief bovenstaande klacht te voorkomen.
Heel erg tevreden, professionele praktijk met een persoonlijke en vriendelijke benadering. Een weldaad voor lichaam en geest. Zeker een aanrader!

BodyFeelings_Sticker_Tekstloos.png

Mark

5 sterren is eigenlijk niet voldoende. Ik beschouw mezelf als bijzonder kieskeurig want masseren, dat kan niet iedereen. Inmiddels kom ik hier toch al een heel aantal jaren. Altijd heb ik een super ervaring. Anna-Lisa heeft altijd goede zin en de massage is altijd geweldig. Dit betekent niet dat de massage altijd hetzelfde is. Ze voelt feilloos aan waar de spieren protesteren of wanneer je een drukke periode hebt gehad. 

BodyFeelings_Sticker_Tekstloos.png

Imke

Heerlijke massages afgestemd op de wensen van jou eigen lichaam. Ontspanning en sportmassage gehad die mijn lichaam goed heeft losgemaakt.

 

Daarnaast gezellige en ontspannen sfeer door de vriendelijke en spontane masseuse!

BodyFeelings_Sticker_Tekstloos.png

Peter

Door een zwaar beroep in combinatie met krachttraining, weet Anna Lisa de spierpijn en pijntjes heerlijk weg te masseren d.m.v. een combinatie van sport en ontspanningsmassage.

Een dikke 5 sterren dubbel en dwars waard!

BodyFeelings_Sticker_Tekstloos.png

Senna

I ❤️ bodyfeelings!!

Elke maand met flink wat last in mijn schouderbladen en nek ga ik even langs bij Anna-Lisa, wat lucht dat op elke keer alsof ze kan toveren!!
Zeker aan te bevelen voor mensen met klachten of gewoon voor een heerlijke massage!

BodyFeelings_Sticker_Tekstloos.png

Wouter

Ontspannende sfeer en top massages. Mijn rug en nek zijn helemaal los geraakt met als gevolg dat ik veel minder last heb van hoofdpijn!

bottom of page