top of page

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage Body Feelings.jpg

Verlicht je zwangerschapskwaaltjes met onze massage

Tijdens deze bijzondere periode in je leven is een zwangerschapsmassage een ware verwennerij voor zowel lichaam als geest. Het is essentieel om bewuste rustmomenten te creëren om je lichaam en geest te ondersteunen te midden van alle inspanningen. Een zwangerschapsmassage is een heerlijke ervaring en biedt verschillende voordelen, zoals het verminderen van fysieke klachten, het vergroten van je energie, het vrijkomen van gelukshormonen en het bevorderen van de bloedcirculatie, enzovoort.

Bij de zwangerschapsmassage mag je zelf aangeven welke delen van je lichaam je graag gemasseerd wilt hebben, zoals de rug, nek, armen, handen, buik, benen en voeten. Tijdens een ontspannend zwangerschapsvoetenbadje bespreken we dit, zodat we een massage op maat kunnen bieden. De totale behandeling duurt 75 minuten.

Tijdens de massage zal je afwisselend op beide zijden liggen, met behulp van een zwangerschapskussen voor ondersteuning. Op deze manier kun je comfortabel liggen en optimaal genieten van de massage. Jullie verdienen samen deze diepe ontspanning en rust in deze dynamische periode.
 

Houd er rekening mee dat een zwangerschapsmassage niet wordt gegeven gedurende de eerste drie maanden van je zwangerschap. Het is belangrijk om eventuele relevante informatie over je zwangerschap te delen voordat de massage begint.

bottom of page