top of page

Coachingtraject

DSC06284_edited_edited_edited_edited.jpg

Je bent al
de beste versie
van jezelf

 

Leef elke dag je mooiste leven

Als coach gun ik jou het inzicht dat je al de beste versie van jezelf bent en dat jij in staat bent jouw mooiste leven te leven zoals jij dat wenst, met gemak en plezier. Ben jij bereid commitment te geven aan jouw dromen en doelen? Dan is het een-op-een traject met 10 uur coaching gesprekken iets voor jou!
 

Bij mijn coaching gesprekken staan een persoonlijke benadering, eerlijkheid, openheid en een oplossingsgerichte aanpak centraal. Alles mag besproken worden en niets is te gek. Dit doe ik samen met jou door tijdens het coaching gesprek de kracht van het visualiseren van gesprekken te gebruiken. De houten figuren en symbolen ondersteunen jouw verhaal en inzichten. Tijdens deze gesprekken nemen we echt de tijd om de diepte in te gaan en bij de kern te komen. Gun jezelf deze ervaring, waarin je mooi inzichten ontvangt op het juiste moment.
 

De inhoud van dit coaching traject is natuurlijk altijd op maat gemaakt. Het is jouw reis en jij bepaalt. Ik begeleid jou hierin door de juiste vragen te stellen om jou te ondersteunen, motiveren en activeren.

Stel jezelf onderstaande vragen:

  • Wil jij werken aan je persoonlijke doelen?

  • Ben jij bereid om de stappen te zetten die nodig zijn?

  • Voel jij dat innerlijke vuurtje dat het tijd is om jouw dromen en doelen te gaan leven?

 

bottom of page