top of page
Bamboe massage 4.jpg

Een sportmassage is een intensieve massagevorm voor recreatieve en professionele sporters. Tijdens de massage worden vastzittende spieren en blokkades in uw lichaam los gemaakt. In overleg kunt u aangeven welke vastzittende spieren dienen te worden gemasseerd. Denk aan de nek, rug, benen, voeten, armen en handen. Dit wordt gedaan door het uitoefenen van diverse sportmassagetechnieken. 

Een sportmassage helpt bij een sneller herstel na het sporten, want de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Verder kan een sportmassage ook ondersteuning bieden bij het herstel van blessures, blessure gevoeligheden, werkgerelateerde klachten, hoofdpijn, uitstralende pijnklachten, vermoeidheid, krampen, stijfheid etc.
enkele behandelingen is een duidelijk verschil te voelen.

Tijdens de opleiding Bamboe massage heb ik naast sportmassage ook hierover veel kennis en ervaring opgedaan. Door de combinatie van deze kennis en ervaring kan ik u een passende sportmassage op maat aanbieden met behulp van Bamboe massagetools. Door het gebruik van Bamboe kunnen diepe triggerpointpunten op een zachte en snelle manier worden los gemasseerd.

U kunt kiezen om de sportmassage uit te bereiden met een hoofdmassage, zo worden de knopen goed los gemaakt en wordt met een heerlijke diepe ontspannende hoofdmassage afgesloten tijdens een massage van 90 minuten.

bottom of page