Sportmassage

DSC_0735.JPG

Een sportmassage is een intensieve massagevorm voor recreatieve en professionele sporters. Tijdens de massage worden vastzittende spieren en blokkades in uw lichaam los gemaakt. Dit wordt gedaan door het uitoefenen van diverse sportmassagetechnieken. Daarnaast helpt een sportmassage bij een sneller herstel na het sporten, want de afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd. Verder kan een sportmassage ook ondersteuning bieden bij het herstel van blessures of blessure gevoeligheden. 

Ook voor werkgerelateerde klachten zoals nek- en rugklachten wordt een sportmassage ingezet. Deze klachten kunnen zijn; pijn, harde spierknopen, hoofdpijn, uitstralende pijnklachten, stijfheid, vermoeidheid, kramp etc. Na enkele behandelingen is een duidelijk verschil te voelen.

Tijdens de opleiding ‘Wellness & Lifestyle’ niveau 4 heb ik naast sportmassage ook veel kennis en ervaring opgedaan als bewegings- en voedingscoach. Door de combinatie van deze kennis en ervaring kan ik u een passende sportmassage op maat aanbieden.