top of page
Bamboe massage 4.jpg

Een sportmassage is een krachtige massagevorm die zowel recreatieve als professionele sporters ondersteunt. Tijdens deze massage worden vastzittende spieren en blokkades in het lichaam losgemaakt. In overleg kunnen specifieke spiergroepen worden behandeld, zoals de nek, rug, benen, voeten, armen en handen. Diverse sportmassagetechnieken worden toegepast om dit te bereiken.

Een sportmassage bevordert het herstel na het sporten, omdat het de afvoer van afvalstoffen stimuleert. Bovendien kan een sportmassage ook ondersteuning bieden bij blessures, blessuregevoeligheden, klachten gerelateerd aan werk, hoofdpijn, uitstralende pijnklachten, vermoeidheid, krampen, stijfheid, enzovoort. Na slechts enkele behandelingen is vaak al duidelijk verschil merkbaar.

Tijdens mijn opleiding tot Bamboe masseur heb ik naast sportmassage ook veel kennis en ervaring opgedaan in deze techniek. Door de combinatie van deze kennis en ervaring kan ik een sportmassage op maat aanbieden met behulp van Bamboe massagetools. Het gebruik van Bamboe stelt me in staat om diepe triggerpoints op een zachte en effectieve manier los te maken.

Je hebt de mogelijkheid om de sportmassage uit te breiden met een hoofdmassage, waarbij knopen worden aangepakt. De massage wordt afgesloten met een heerlijk ontspannende hoofdmassage, en de totale duur van de behandeling is 90 minuten.

bottom of page