top of page

Kindermassage

DSC_2362.JPG

Een kindermassage verdient ieder kind. Tijdens de kindermassage wordt in 45 minuten de rug, armen, benen en voeten gemasseerd. De massage zorgt voor verbinding met het eigen lichaam. Even toestemming krijgen om echt te mogen ontspannen en genieten van het momentje voor jezelf.
Ook kinderen hebben behoefte om even mentaal en fysiek te ontspannen. Op school, sport en in deze maatschappij wordt er veel van hun gevraagd. Even diep ontspannen en genieten zonder alle externe prikkels.

Daarnaast krijgt het kind de kans om te oefenen met het aangeven van zijn/haar grenzen. Op een speelse manier mogen kinderen aangeven wat ze wel of niet prettig vinden. Kinderen vinden het vaak spannend om aan een vreemd iemand zijn of haar grenzen aan te geven. Ook sommige volwassenen vinden dit nog lastig. Nu kan op een leuke en plezierige manier in kleine stapjes hiermee worden geoefend.

Vaak vinden kinderen en jongeren het fijn en gezellig als een ouder, broer, zusje of vriend(in) meegaat. Ze mogen daarom één persoon meenemen naar de praktijk, die persoon kan dan eventueel een boekje lezen terwijl de ander wordt gemasseerd.

bottom of page