© 2023 by Name of Site. Proudly created with Wix.com

Broekkant 49 6021CS Budel 

0613953325

  • Facebook Social Icon

Kindermassage

Bij kindermassage wordt voor een optimaal effect een combinatie gemaakt tussen het masseren met een energetix magneet en een ontspanningsmassage. De massage in combinatie met de magneet zorgt voor een diepere ontspanning en een extra energie boost voor het kind. De massage wordt gestart door te masseren met de energetix magneet over de kleding van het kind. Vervolgens wordt de kleding uitgedaan en een echte ontspanningsmassage gegeven. Door deze combinatie durft het kind zich te ontspannen.  

 

Korte toelichting op de werking van de energetix magneet. De werking ontstaat door het zelfherstellend vermogen van de rode bloedcellen die in ons lichaam zitten. De magneet zorgt ervoor dat de rode bloedcellen beter kunnen stromen, waardoor meer zuurstof kan worden opgenomen en meer afvalstoffen worden afgevoerd.

Uit ervaring is gebleken dat sommige kinderen tijdens de massage met de magneet, direct de verbeterde doorbloeding kunnen voelen. Dit kan onder andere door het voelen van tintelingen, het warm krijgen of een kriebelend gevoel etc.

In mijn praktijk wordt deze magneet niet verkocht. Deze behandeling is niet geschikt voor kinderen met elektronische hulpmiddelen zoals een pacemaker.